Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Facebook Technische ondersteuning nummer +32-28081298

Als je in Belgie bent en een probleem hebt met een Facebook, zoals wachtwoord vergeten, account gehackt, account herstellen, enzovoort, kun je een formulier indienen of de klantenservice van Facebook Belgie bellen, je kunt het gratis nummer + 32-28081298 bellen.

WAT TE DOEN ALS FACEBOOK UW ACCOUNT UITZET?

Facebook-gebruikers genieten van veel functies die andere sociale mediaplatforms niet bieden. Hier kun je foto's, video's, verhalen plaatsen, muziek, locatie, herinneringen, evenementen en nog veel meer delen. Een paar van deze geweldige functies zijn door andere platforms gekopieerd, maar niet allemaal. Dus alleen als je een Facebook-account hebt, moet je weten dat je het nooit kunt verlaten.

Maar dergelijke zeldzame omstandigheden doen zich voor wanneer mensen besluiten om hun accounts uit te schakelen of te deactiveren. Ze gebruiken het heel vaak, waardoor ze hun tijd verspillen, of ze gebruiken het helemaal niet. Wat de reden ook is, u heeft de mogelijkheid om uw account uit te schakelen.

Mocht u hulp nodig hebben bij het uitschakelen van uw account, maak dan verbinding met onze facebook bellen belgie.

Om uw Facebook-account te deactiveren,

  • Log in op jouw account.
  • Klik op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Ga naar Instellingen en privacy -> Instellingen -> Uw Facebook-gegevens.
  • Onderaan ziet u de optie Deactiveren en verwijderen.
  • Kies wat u met uw account wilt doen.
  • Selecteer de reden waarom je Facebook verlaat.
  • Klik op de knop Deactiveren of Verwijderen.

Dit is een heel eenvoudige procedure om te volgen. U zult geen fouten tegenkomen tijdens het volgen. Als u dat wel doet, kunt u voor assistentie contact opnemen met onze facebook-contactpersoon belgie.

Afgezien van de mogelijkheid om uw eigen account uit te schakelen, doet Facebook dat soms voor u. Het gebeurt omdat de gebruiker de servicevoorwaarden schendt of iemand het account meldt.

Gebruikers hebben vaak problemen om hun account onder dergelijke omstandigheden opnieuw te activeren. Als u ook een van hen bent, aarzel dan niet om voor advies contact op te nemen met onze experts van Facebook technische ondersteuning.

U kunt de volgende dingen doen om uw Facebook-account weer in handen te krijgen!

  1. Lees de gebruiksvoorwaarden van Facebook onder de Verklaring van rechten en verantwoordelijkheden voor gebruikers om er zeker van te zijn dat u geen van de regels heeft overtreden.
  2. Bekijk de Community-normen om er zeker van te zijn dat u zich niet bezighoudt met inhoud die in strijd is met hun normen.
  3. Neem contact op met het Facebook-helpcentrum:
  • Typ uitgeschakeld in het zoekveld.
  • Klik in het vervolgkeuzemenu op Mijn persoonlijke Facebook-account is uitgeschakeld.
  • Klik op de link Hier, net boven het gedeelte Beveiliging uitgeschakeld.
  • Vul het formulier in met alle details.
  • Als u klaar bent, klikt u op de knop Verzenden.

Als je nog twijfels hebt, neem dan contact op met ons telefoonnummer facebook via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We beloven u de juiste hulp te bieden voor al uw technische problemen.

andere kant als u PayPal gebruikt en ergens tussen de toepassingen vastzit, dus bieden we tegelijkertijd ook PayPal-service, dus voor hulp kunt u onze technicus bezoeken of contact opnemen met PayPal bellen
 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post